درباره نشریه

دانشکده و پژوهشکده علوم پایه دانشـگاه جامـع امـام حسیـن(ع) به­ منظـور فراهم آوردن بستـری مناسـب برای ارتقـاء دانش پدافنـد غیرعـامل در کشـور و ارائه پیشـرفت‌های جدیـد و دستـاوردهای علمـی و پـژوهشـی پژوهشگـران، محققـان و دانشجویـان، مجلـه علمـی‌-‌پـژوهشی«علوم و فناوری‌های پدافند نوین» را با همکاری دانشکده‌­ها‌ و پژوهشکده­‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، علوم پایه و پدافند غیرعامل و نیز مشارکت فعال پژوهشگاه‌ شیمی و مهندسی شیمی ایران، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله­‌الاعظم(عج) و مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وزارت راه و شهرسازی منتشر می‌نماید.

مجوزها:

• دارای درجه علمی - پژوهشی بر اساس نامه شماره 51150/11/3/89 مورخ 1389/8/30 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • شماره پروانه انتشار: 3942/124 مورخ 1397/9/13 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

این مجله، مقاله‌های علمی-‌پژوهشی را به چاپ می‌رساند که حاصل پژوهش‌های اصیل و حاوی نتایج جدید در زمینه‌های تخصصی ذیل باشند:

1. مدیریت بحران (تحلیل مکانی و مکان­یابی شبکه­های اطلاعاتی، تأسیسات، سازه­های حساس و ...)

2.آشکارسازی، رفع آلودگی و حفاظت و ایمنی (شیمیایی، زیستی و هسته‌ای و...)

3. نور و لیزر (شنود لیزری، لیزر قدرت و...)

4. شناسایی (استتار، اختفاء، پوشش، فریب، رنگ‌های نامرئی و...)

5. استحکامات و تخریب (پلیمرها، کامپوزیت‌ها، مصالح مقاوم در مقابل انفجار و...)

6. صوت و آکوستیک (بازدارنده‌های صوتی و...)

7. IT و جنگ سایبری (امنیت داده، نفوذ و اختلال در شبکه­های اطلاعاتی، رادارها، مقابله با هکرها و...)

8. الکترومغناطیس و الکترونیک (اختلال در امواج، جمینگ، امواج میکروویو قوی و...)

9. مواد (چسبنده‌ها، لغزنده‌ها، آتش‌گیرها و...)

10. داروها و ناتوان کننده­ها (خواب‌آورها، بی‌حس‌کننده‌ها و...)

11. رمزنگاری و کدگذاری (اطلاعات، تصاویر و ...)

سایر نکات مهم در مورد نشریه علوم و فناوری‌های پدافند نوین شامل موارد زیر است:

• رعایت کامل فرمت نشریه در هنگام ارسال مقاله به نشریه متناسب با فایل‌های بارگذاری شده در بخش راهنمای نویسندگان برای شیوه‌نامه نگارش و روش مأخذنویسی ونکوور (فرمت اندنوت مجله)
  • پیوست کردن گزارش‌های دریافتی از یکی از دو سامانه همانندجو ایرانداک و مشابهت‌یاب متون سمیم نور در هنگام ارسال مقاله به نشریه جهت جلوگیری از سرقت علمی
  • پیوست کردن فرم تعهد، فرم تعارض منافع نویسندگان و مشخصات نویسندگان در هنگام ارسال مقاله به نشریه (فایل‌ها ابتدا پرینت شود. سپس توسط نویسنده مسئول مقاله به صورت دستی امضا نهایتا اسکن شود)
  • پیروی و تبعیت از تمامی قوانین قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) جهت احترام به قوانین اخلاق در نشریات
  • اسامی نویسندگان در هنگام داوری مقالات برای داوران نمایش داده نمی‌شود و داوری مقالات به صورت دو سر کور است.
  • نشریه علوم و فناوری‌های پدافند نوین با انجمن علمی مواد پرانرژی ایران همکاری دارد.

دسترسی باز

دسترسی به محتوای نشریه علوم و فناوری‌های پدافند نوین، آزاد فوری و رایگان است و تمام مقالات بلافاصله پس از انتشار در سایت نشریه به صورت رایگان و آزاد در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرند. کاربران مجاز به خواندن، کپی، دانلود، توزیع، چاپ و جستجوی متن کامل مقالات هستند و می توانند از مقالات نشریه با اهداف قانونی و بدون درخواست اجازه قبلی از نویسنده یا ناشر استفاده کنند.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه علوم و فناوری‌های پدافند نوین یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه ای از نویسندگان دریافت نمی گردد.

مجوز نشریه

کلیه مقالات منتشر شده در مجله دارای مجوز Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY) هستند.

براساس این مجوز شما اجازه دارید:

1. اشتراک بگذارید — نسخه‌برداری کنید و توزیع کنید مواد در هر رسانه یا قالب را به هر منظور، از جمله تجاری
  2. مطابقت دهید — ترکیب کنید، تغییر دهید، و بر اساس مواد بسازید به هر منظور، از جمله تجاری
  3. تا زمانی که از شرایط مجوز پیروی می‌کنید، دارنده مجوز نمی‌تواند این آزادی‌ها را از شما سلب کند.

تحت این شرایط:

1. ارجاع — شما باید اعتبار مناسب ببخشید، یک پیوند به پروانه ارائه کنید، و اگر تغییری صورت گرفته‌است به آن اشاره کنید . شما می‌توانید این کار را به هر شیوه معقول انجام دهید، اما نه به هر روش که نشان دهد پروانه‌دهنده شما یا استفاده‌تان را تأیید می‌کند.
  2. فاقد محدودیت‌های اضافه — شما نمی‌توانید شرایط قانونی یا اقدامات فنی که به طور قانونی دیگران را از انجام هر کار اجازه‌های پروانه محدود می‌کند اعمال کنید.

حق چاپ

• در نشریه پدافند الکترونیکی و سایبری نویسندگان حق چاپ مقالات منتشر شده در نشریه و کلیه حقوق انتشار را بدون محدودیت حفظ می کنند.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

تبلیغات

نشریه علوم و فناوری‌های پدافند نوین هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

ناشر مجله

نشریه علوم و فناوری‌های پدافند نوین تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده علوم پایه می باشد.

منابع پشتیبانی

دانشکده و پژوهشکده علوم پایه  دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.