درباره نشریه

دانشکده و پژوهشکده علوم پایه دانشـگاه جامـع امـام حسیـن(ع) به­ منظـور فراهم آوردن بستـری مناسـب برای ارتقـاء دانش پدافنـد غیرعـامل در کشـور و ارائه پیشـرفت‌های جدیـد و دستـاوردهای علمـی و پـژوهشـی پژوهشگـران، محققـان و دانشجویـان، مجلـه علمـی‌-‌پـژوهشی«علوم و فناوری‌های پدافند نوین» را با همکاری دانشکده­ها‌ و پژوهشکده­های فناوری اطلاعات و ارتباطات، علوم پایه و پدافند غیرعامل و نیز مشارکت فعال پژوهشگاه‌ شیمی و مهندسی شیمی ایران، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله­الاعظم(عج) و مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وزارت راه و شهرسازی منتشر می‌نماید.

مجوزها:

• دارای درجه علمی- پژوهشی بر اساس نامه شماره 51150/11/3/89 مورخ 1389/8/30 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • شماره پروانه انتشار: 3942/124 مورخ 1397/9/13 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

این مجله، مقاله‌های علمی-‌پژوهشی را به چاپ می‌رساند که حاصل پژوهش‌های اصیل و حاوی نتایج جدید در زمینه‌های تخصصی ذیل باشند:

1. مدیریت بحران (تحلیل مکانی و مکان­یابی شبکه­های اطلاعاتی، تأسیسات، سازه­های حساس و ...)

2.آشکارسازی، رفع آلودگی و حفاظت و ایمنی (شیمیایی، زیستی و هسته‌ای و...)

3. نور و لیزر (شنود لیزری، لیزر قدرت و...)

4. شناسایی (استتار، اختفاء، پوشش، فریب، رنگ‌های نامرئی و...)

5. استحکامات و تخریب (پلیمرها، کامپوزیت‌ها، مصالح مقاوم در مقابل انفجار و...)

6. صوت و آکوستیک (بازدارنده‌های صوتی و...)

7. IT و جنگ سایبری (امنیت داده، نفوذ و اختلال در شبکه­های اطلاعاتی، رادارها، مقابله با هکرها و...)

8. الکترومغناطیس و الکترونیک (اختلال در امواج، جمینگ، امواج میکروویو قوی و...)

9. مواد (چسبنده‌ها، لغزنده‌ها، آتش‌گیرها و...)

10. داروها و ناتوان کننده­ها (خواب‌آورها، بی‌حس‌کننده‌ها و...)

11. رمزنگاری و کدگذاری (اطلاعات، تصاویر و ...)

تذکر: مقاله‌های ارسالی نباید در نشریه ها و یا کنفرانس‌های داخلی و خارجی چاپ و یا به صورت هم‌زمان ارسال شده باشند.

شماره تلفن مدیریت اجرایی: 02174189195  و  شماره تلفن کارشناس: 02174189191

نشانی: تهران، بزرگراه شهید بابایی، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، موقعیت امام صادق(ع)، ساختمان باقرالعلوم(ع)، دایره نشریات،

نشریه علمی "علوم و فناوری­های پدافند نوین"

تلفن و نمابر: 74189191      صندوق پستی: 187-  16585

Padafandn@ihu.ac.ir       info@adst.ir       www.adst.ihu.ac.ir

• ·    از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دعوت می‌نماید مقاله‌های فارسی خود را مطابق راهنمای تنظیم مقاله‌ تهیه و با مراجعه به سایت مجله (http://adst.ihu.ac.ir) و ثبت نام در آن، نسخه الکترونیکی مقاله‌ را به دفتر مجله ارسال نمایند.
  • ·      مقاله‌های ارسالی نباید قبلاً در هیچ مجله داخلی یا خارجی چاپ شده باشند.